headerphoto

Sağlam Adres

Küçük bir kasabada bir gün iki Hiristiyan yolda giderken bir kiliseye raslamışlar... Birisi diğerine... -"Şurda iki dakka beklede bir günah çıkartıp geleyim" demiş. Diğeri... -"Tamam..Bekliyorum..." demiş... Günahkar hiristiyan rahibin perdeli odasına girmiş... Rahip perdenin arkasından... -"Anlat evladım ne günah işledin..." demiş.. Günahkar... -"Ben zina yaptım sayın rahip..onun için geldim..." demiş... Rahip... -"Kiminle zina yaptın...Falan adreste bir orospu var onu mu beceriyon..." demiş... Günahkar... -"Hayır.." demiş... Rahip... -"Falan adreste bir kasap var..onun karıyımı yoksa..." demiş... Günahkar... -"Yok..Hayır..." demiş... Rahip... -"Falan adreste bir kumarbaz adam var evine gitmiyo..onun karıyımı düzüyon..." demiş... Günahkar.. -"Sana ne kardeşim ! Çıkar günahımı gideyim.." demiş Bunun üzerine rahip adamı kovmuş... -"Yürü git günah münah çıkarmıyom " demiş... Günahkar adam kiliseden çıkmış..Arkadaşı onu görünce... -"Vay benim temiz arkadaşım tertemiz oldun gelseni bi öpeyim..." demiş Günahkar -"Bırak lan ne günah çıkarması !...Günah çıkartamadım ama üç tane sağlam adres aldım !" demiş...

saglam-adres

fikra127 Reyting: 3.3/5 (4 oy verildi)

Arkadaşınla Paylaş:

Hit : 109 Ekleyen : yonetim

Favorilerime Ekle | Yorum Yap | Yorumları Oku | Mail Gönder

Yorum yapabilmek için üye olmalısınız..